Omdat goed organisatiebestuur altijd beter kan bied ik een klankbord, begeleiding en ondersteuning voor toekomstgericht denken en risicomanagement, een betere bedrijfsvoering en financiële functie.

cees-in-t-veld-organisatiebestuurU kunt voor kortere of meer langdurige trajecten, parttime of fulltime, een beroep op mij doen, voor advies, ondersteuning, training en counseling. Op momenten dat het voor u nodig is.

Ik begeleid bestuurders, afdelingen en toezichthouders van middelgrote en kleinere organisaties, niet alleen met adviezen, maar ook met de implementatie, het projectmanagement of hands-on ondersteuning.

U profiteert van mijn (partner)ervaring bij KPMG, waar ik 37 jaar werkte. Specifieke kennisgebieden zijn DGA/familiebedrijven, zakelijke dienstverlening, projectuitvoerende en onderwijsorganisaties en de relatie met de controlerend accountant. Ik heb bovendien een brede ervaring in bestuurlijke en toezichthoudende functies.

U kunt mij inschakelen als sparringpartner, commissaris of toezichthouder, maar ook voor concrete ondersteuning voor uw bedrijfsvoering en financiële functie.

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.